preskoči na sadržaj

Osnovna škola Sidonije Rubido-Erdödy Gornja Rijeka

Login
Kalendar
« Lipanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Anketa
Po završetku školovanja htio/la bih:

PROJEKTI

 

 

Sigurno na web 

Zaštita i prava djece 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 9. 2011.

Ukupno: 432204
Ovaj mjesec: 1017
Ovaj tjedan: 252
Danas: 26
INTERNET
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST RODITELJIMA – PRIKUPLJANJE PODATAKA O INTERESU ZA IZVANNASTAVNE (SLOBODNE) AKTIVNOSTI I IZVANŠKOLSKE AKTIVNOSTI
Autor: Darko Zvonar, 8. 7. 2023.

Poštovani roditelji!

Zbog promjena u organizaciji rada i financiranju izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti u sklopu Cjelodnevne škole potrebne su nam sada informacije o interesu učenika i roditelja za sudjelovanjem radi priprema i osiguravanja sredstava. U prilogu obavijesti je popis i obrazac upitnika.

Učenicima koji će u novoj školskoj godini pohađati 2. - 8. razred podijeljeni su popisi i upitnici, a za novoupisane prvašiće iste objavljujemo ovdje u prilogu.

NAPOMENA: Popis je dopunjen sa još nekoliko aktivnosti i uz naziv je označen uzrast za koji su pojedine grupe planirane. Pri odabiru aktivnosti treba voditi računa o uzrastu (razredna ili predmetna nastava) te mjestu gdje dijete pohađa školu (matična ili područne) kao i o učitelju/ici koja planira provedbu aktivnosti.

Na početku nove školske godine grupe će se formirati ovisno o broju zainteresiranih učenika. Zato su nam i važni podaci da se utvrde stvarne mogućnosti za organizaciju rada pojedinih grupa te potrebe za eventualnim promjenama o čemu ćemo obavijestiti učenike i roditelje.

Kao što je navedeno u upitniku, Izvannastavne (slobodne)  aktivnosti održavat će se nakon održane redovne i izborne nastave (A1), ručka te provedene potpore(A2) dakle za razrednu nastavu od 13.30, a za predmetnu od 14.15 ili od 15.00 sati ovisno o broju sati redovne nastave u pojedinom danu. Sudjelovanje učenika u izvannastavnim aktivnostima je dobrovoljno i besplatno. Izvannastavne aktivnosti provode se po jedan sat tjedno te će učenik, ukoliko je zainteresiran, ostajati na nekoj aktivnosti samo onaj dan kad je ona po rasporedu, a ostale dane ide kući nakon provedene potpore odnosno A2 programa. Ako učenik želi i organizacijski to bude moguće, može sudjelovati u više aktivnosti.

Učenici, odnosno roditelji učenika koji će pohađati 2. - 8. razred mogu podatke o interesu učenika javiti razrednicima na priloženom obrascu (slikano, ili mailom) ili bez obrasca (samo porukom -ime i prezime učenika i naziv grupe), kako je jednostavnije.

Roditelji učenika koji će pohađati 1. razred mogu podatke o interesu učenika javiti zajedno sa podacima za stariju braću ili sestre koji već idu u školu samo treba naznačiti da je za 1. razred.

Roditelji koji su prvi put upisali djecu u školu, tj. nemaju starije djece u školi, podatke o interesu za grupe aktivnosti mogu javiti u školu ili telefonom na 855-002 ili mailom na os.sidonije.rubido.erddy.gornja.rijeka@kc.t-com.hr .

NAPOMENA: Podatke za grupu može se poslati na priloženom obrascu(slikano ili skenirano), ali može se i samo porukom javiti ime i prezime učenika i naziv aktivnosti ako roditelji nemaju mogućnosti ispisivati i slati obrazac.

MOLIMO PODATKE O INTERESU JAVITI RAZREDNICIMA ILI U ŠKOLU NAJKASNIJE DO PETKA 14.7.2023.

          HVALA VAM NA RAZUMIJEVANJU, POMOĆI I SURADNJI!
Priloženi dokumenti:
B_1_-_aktivnosti_–_OBRAZAC_-_WORD.docx (20.09 KB)
B_1_-_aktivnosti.pdf (255.52 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju