preskoči na sadržaj

Osnovna škola Sidonije Rubido-Erdödy Gornja Rijeka

Login
Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Anketa
Po završetku školovanja htio/la bih:

PROJEKTI

Sigurno na web 

Zaštita i prava djece 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 9. 2011.

Ukupno: 366501
Ovaj mjesec: 1670
Ovaj tjedan: 204
Danas: 53
INTERNET
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
AKTIVNOSTI I OBVEZE NA ZAVRŠETKU NASTAVNE GODINE
Autor: Darko Zvonar, 21. 6. 2020.

Dragi učenici, poštovani roditelji!

U posljednjem smo tjednu nastave u ovoj nastavnoj godini. Imamo još nekih zajedničkih obveza i aktivnosti koje moramo  riješiti, ali u skladu s uvjetima i mogućnostima u ovoj situaciji. Obzirom da će za to biti potrebno doći u školu tj. do škole, isto treba provesti uz poštivanje uputa i preporuka o sprečavanju širenja zaraze. Radi se o vraćanju udžbenika i podjeli svjedodžbi.

UDŽBENICI – vraćanje postojećih i nabava novih

            Svi učenici dobili su prošle godine udžbenike za ovu školsku godinu. Sve udžbenike za školsku 2020./2021. godinu, isto tako, svi učenici dobit će u školi na početku nove školske godine i njih financira MZO. Veći dio udžbenika bit će novi, a dio će biti raspoređen od povrata postojećih koji će još vrijediti slijedeće godine ili su novo birani prošle godine. Za radne bilježnice, mape, kutije itd. koje su uglavnom nabavljale  općine, čekamo potvrdu od svih općina sa upisnog područja škole te ćemo vas o istom obavijestiti. Nadamo se da će ove godine biti uključeni svi učenici u financiranje nabave i tih materijala.

            VAŽNA NAPOMENA! – MOLIMO I UPOZORAVAMO RODITELJE DA SAMI NE MIJENJAJU I NE PROSLJEĐUJU UDŽBENIKE  NA DALJNJE KORIŠTENJE MLAĐIM UČENICIMA, RODBINI I SL.  JER JE SVE UDŽBENIKE NABAVILO  MINISTARSTVO I ONI SU VLASNIŠTVO ŠKOLE TE IH JE VEĆI DIO POTREBNO VRATITI A I NEĆE  SVI VRIJEDITI I IDUĆE GODINE!

Neki učenici trebaju  vratiti sve udžbenike, neki samo dio, a neki ništa jer se za neke razrede sve mijenja.  UDŽBENIKE NE MORAJU VRAĆATI UČENICI 2. I 3. RAZREDA TE 6. RAZREDA JER ZA IDUĆU GODINU ZA TE RAZREDE IDU POTPUNO NOVI ZA SVE PREDMETE!

 Da kod ostalih razreda ne bi bilo zabuna i stalnih upita što od knjiga vratiti, a što ne,  UČENICI OSTALIH RAZREDA ( 1., 4., 5., 7. I 8.) TREBAJU VRATITI SVE UDŽBENIKE!!

U školi će se izdvojiti očuvani udžbenici koji vrijede za uporabu i dalje te utvrditi potrebna količina za dokup, a ostali koji se više neće koristiti ili su oštećeni moraju se komisijski otpisati jer su uvedeni u imovinu škole.

Učenici razredne nastave mogu svoje udžbenike ostaviti u školi zadnji dan nastave kod svojih učiteljica koje će provjeriti jesu li vraćeni svi.

Učenici predmetne nastave ili njihovi roditelji mogu udžbenike donijeti u:

  •  petak, 26. 6. od 12 – 14 sati – 5. razred
  •  ponedjeljak,  29. 6. od  12 – 14 sati – 7. razred
  •  utorak, 30 6.  od  12 – 14 sati – 8. razred

Ukoliko netko od roditelja ili učenika ne može donijeti udžbenike u navedeno vrijeme može doći u drugo vrijeme ili poslati iste po drugom roditelju ili učeniku, ali najkasnije do srijede, 1. 7. 2020.

Molimo da udžbenici budu u zasebnoj vrećici s napisanim imenom i razredom učenika. Obavezno paziti i provjeriti jesu li svi udžbenici u vrećici te da umjesto udžbenika nije slučajno radna bilježnica jer će u tom slučaju trebati ponovo dolaziti u školu.

Pri vraćanju udžbenika neće biti ulaska u školu. Udžbenici će se zaprimati kod ulaza u sportsku dvoranu. Molimo da pri dolasku poštujete propisani razmak. Ukoliko pri vašem dolasku kod navedenog ulaza neće trenutno biti  zaposlenika škole molimo vas da nazovete 855-002.

PODJELA SVJEDODŽBI

Zbog aktualne situacije nećemo imati tradicionalnu zajedničku svečanu podjelu svjedodžbi već ćemo vas obavijestiti o terminima kada će koji razred u dogovoru sa svojim razrednikom doći po svjedodžbe pred školu, jasno prema aktualnoj epidemiološkoj situaciji i važećim mjerama.  Svjedodžbe će biti podijeljene do 10. 7. 2020. te ćete obavijesti o tome dobiti iza 1. 7. 2020.  Učenici 8. razreda moći će uzeti svjedodžbe prilikom dolaska na sastanak radi upisa ovisno o aktualnoj situaciji i važećim mjerama, a učenici ostalih razreda, ako neće preuzeti sada, moći će svoje svjedodžbe preuzeti i u rujnu na početku nove školske godine.

VRAĆANJE POSUĐENIH KNJIGA IZ ŠKOLSKE KNJIŽNICE

Svi učenici koji kod sebe imaju posuđene knjige iz školske knjižnice dužni su ih vratiti prilikom vraćanja udžbenika ili najkasnije pri dolasku po svjedodžbu.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju