2021-07-16 11:25:53

OBAVIJEST RODITELJIMA – NABAVA RADNIH BILJEŽNICA I OSTALIH RADNIH MATERIJALA

Za učenike OŠ Sidonije Rubido Erdödy radne bilježnice i ostali radni materijal nabavljat će se na slijedeće načine:

  • Općina Gornja Rijeka nabavit će radne bilježnice i ostali radni materijal za naše učenike sa svog područja osim mapa za likovni i geografskih atlasa u 5. razredu koji se koriste do kraja osnovne škole.

Dakle roditelji učenika s područja Općine Gornja Rijeka sami nabavljaju samo mape za likovnu kulturu i geografski atlas u 5. razredu koji su navedeni u priloženim popisima.

  • Općina Kalnik nabavlja sav radni materijal prema popisu (i mape), a roditelji naših učenika 5. razreda sami kupuju jedino Geografski atlas.
  • Općina Sveti Petar Orehovec nabavlja sav radni materijal prema popisu (i mape).
  • Općina Visoko nabavlja sav radni materijal prema popisu osim mape za likovnu kulturu koju trebaju nabaviti roditelji.
  • Roditelji s područja Grada Novog Marofa sami nabavljaju radne bilježnice i ostali radni materijal prema priloženim popisima.

Sav radni materijal za učenike koji nabavljaju odnosno financiraju navedene općine učenici će dobiti po dolasku u školu u rujnu zajedno sa udžbenicima (rabljenim ili novim) koje financira MZO.

U privitku su ponovno priloženi popisi DRUGIH OBRAZOVNIH MATERIJALA (radne bilježnice, zbirke, listići, kutije, mape) za školsku 2021./2022. godinu.

Za roditelje učenika iz Sudovca priložen je obrazac suglasnosti na popis DRUGIH OBRAZOVNIH MATERIJALA koje roditelji trebaju potpisati obzirom da sami nabavljaju navedene materijal, a ukupna cijena po razredima prekoračuje utvrđene iznose.  Potpisane obrasce suglasnosti roditelji ili sami učenici mogu poslati slikano razrednicima u grupe (Viber, Teams) odnosno sami zalijepiti pod općenito u Teams pod svoj dosadašnji razred, a ukoliko ne mogu ispisati i poslati obrazac mogu samo poslati poruku jesu li suglasni sa popisom. Roditelji iz Sudovca koji su ovih dana prilikom dolaska u školu već potpisali suglasnosti ne moraju ih ponovno slati.


Osnovna škola Sidonije Rubido-Erdödy Gornja Rijeka