2021-03-23 15:16:25

NATJECANJA U ZNANJU 2021.

Zbog brojnih ograničenja i poteškoća u pripremanju i organizaciji učeničkih natjecanja uslijed aktualne epidemiološke situacije dio se natjecanja ni ne može održavati, a brojna se održavaju sa manjim brojem učenika i uz specifične uvjete uz smanjeni opseg provedbe.

U provedenim školskim natjecanjima naši učenici ostvarili su plasman na županijska natjecanja iz njemačkog jezika, matematike, vjeronauka i tehničke kulture, a sa više likovnih, literarnih te glazbenim radom sudjelovat će se na županijskoj smotri Europa u školi 2021.

Na županijsko natjecanje iz njemačkog jezika plasirale su se učenice 8. razreda Emanuela Koretić, Veronika Horvat, Valentina Štriga i Maartina Katalenić, a na samom županijskom natjecanju Emanuela Koretić osvojila je 3. mjesto.

Kao i prethodnih godina naša ekipa plasirala se na biskupijsko natjecanje te očekujemo uspješan nastup. U ekipi su ove godine Jakov Antolić i Oliver Srbljinović iz 6.a te Valentina Štriga i Martina Katalenić iz 8. razreda.

Oliver Srbljinović 29. 3. 2021. sudjeluje na županijskom natjecanju iz matematike.

Valentin Funtak, 8. razred ostvario je plasman na županijsko natjecanje mladih tehničara no zbog odustajanja natjecatelja iz drugih škola nije održano natjecanje u njegovoj kategoriji.


Osnovna škola Sidonije Rubido-Erdödy Gornja Rijeka